Connect with us

Hír

Donald szerint Puka Nacua olyan dolgokra lehet képes, mint előtte soha senki

Puka Nacua egészen elképesztő újonc idényt hozott le, hiszen a Rams ötödik körben kiválasztott támadója 1486 elkapott yardjával megdöntötte az eddigi rekordot. Az Év Újonca címet csak azért nem zsebelte be, mert CJ Stroud minden idők egyik legjobb újonc QB-teljesítményével rukkolt elő. Ez persze nem vesz el semmit Nacua érdemeiből, aki Aaron Donald szerint nagy dolgokra hivatott. A nemrég visszavonult, és a valaha volt talán legjobb DT a saját szemével látta Nacua minden mozzanatát újoncként, úgyhogy pontosan tudja, mire lehet képes.

“Vannak srácok, akik jól játszanak és aztán kicsit visszaesnek, de ő végig az egész szezonban fenntartotta a teljesítményét, kisebb sztár lett és nem változott meg. Ugyanaz az ember maradt, ugyanazokat a dolgokat csinálta minden egyes héten. Ha ilyen éhes marad, ha mindig nagyszerű akar lenni, akkor szerintem olyan dolgokra lehet képes, amire még soha senki az NFL-ben.”

– mondta Donald a Green Light with Chris Long podcastben.

Azt azért nehéz elképzelni, hogy minden idők legjobb elkapóját, Jerry Rice-t le tudná pipálni Nacua, hiszen ahhoz vagy 15 éven át kellene így játszania, meg egyébként is rengeteg legendás WR-karriert láttunk már, de az biztos, hogy nagyon jól indult el a fiatal elkapó pályafutása.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x