Connect with us

Hír

Korábbi GM-ük szerint a Vikings túl drágán fogja megszerezni JJ McCarthyt

Rick Spielman 10 évet töltött a Minnesota Vikings general manageri pozíciójában, ezután pedig a médiában helyezkedett el. Most a CBS Sportsnál meg is kérdezték, hogy mit gondol volt csapata terveiről a draftot illetően: szerinte rengeteg picket fognak feladni JJ McCarthyért.

“Fel kell majd adniuk a 11. és a 23. picket és a 2025-ös első körüket, plusz még egy kis drafttőkét. Szerintem JJ jó lesz a profik közt, de a Vikings túl sokat fog fizetni, hogy megszerezhesse. Ezen a ponton viszont már nincs választásuk.”

A Vikings idén lezárta a Cousins-érát és ezt egyedül úgy volt érdemes megtenniük, ha tudnak szerezni egy újonc irányítót. Még nem történt meg a nagy felcsere, de már előkészítették a dolgokat, amikor két második körért megszerezték a Texans első körös cetlijét, így ők vannak a legjobb helyzetben arra, hogy felcseréljenek a top5-be. A kérdés már csak az, hogy hova és pontosan kiért tudnak felcserélni. A legvalószínűbbnek a Cardinals/Chargers duó és JJ McCarthy tűnik, de nem elképzelhetetlen, hogy a Patriots helyére tudnak felmenni, és ott akár Drake Maye vagy Jayden Daniels is benn lehet még.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!