Connect with us

Hír

Goff szerint a valaha volt legjobb dolog, hogy a Lionshöz cserélték

Már három éve, hogy a Rams elcserélte Jared Goffot a Lionsbe két első körös pickkel együtt Matthew Stafford játékjogáért cserébe (ahol sokak szerint az egyik első kört csak azért küldték Detroitba, hogy a Lions átvegye Goff szerződését). A Rams nagyot is nyert a sztorival, hiszen Super Bowlt nyertek. Azonban a Lions is elégedett lehet, hiszen Goff nagyon megbízható része lett a gárdának, a plusz pickekkel pedig nagyon szépen felépítgették a keretet, amivel konferenciadöntőig és majdnem Super Bowlig is jutottak tavaly.

Goff ugyan először nem repesett az örömtől, hogy lemondtak róla a Ramsnél, de utólag nagyon örül az egész tranzakciónak.

“Így utólag ez a legjobb dolog, ami valaha történt velem, a karrieremmel és az emberi fejlődésemmel. Sok ember úgy gondolta, hogy elküldtek egy helyre meghalni, de én sosem engedtem, hogy így legyen. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen sok jó edző és játékos vesz körbe Detroitban, akik támogatnak és segítenek elérni a bennem rejlő potenciált.”

– mondta Goff a Trading Cards podcastben.

A Lions egy abszolút jó teljesítményt kapott irányító poszton, ráadásul mivel a Rams fizette az aláírási bónuszát, így a piaci fizetéseket nézve relatíve olcsón is játszott Goff Detroitban – az utóbbi két évben nagyjából $31 milliós cap hittel. A szerződése már csak az idei évre érvényes, így könnyen lehet, hogy hamarosan hosszabbít vele a Lions vezetősége. Nem elképzelhetetlen, hogy évi 45-50 milliós átlaggal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!