Connect with us

Hír

Micah Parsons és CeeDee Lamb sincs ott a Cowboys önkéntes edzésein

A Cowboysnál elég furcsa holtszezont produkáltak, hiszen egyáltalán nem igazoltak senkit. Ennek több oka is volt, az egyik hogy jövőre lejár a szerződése Dak Prescottnak, CeeDee Lambnek és Micah Parsonsnak is, akik akár a liga legjobban fizetett játékosai is lehetnek a posztjukon. Ugyan Prescott hosszabbítása egyáltalán nem biztos, az nagyon meglepő lenne, ha Lambbel és Parsonsszal nem akarnának megállapodni hosszú távra. Egyelőre azonban ez nem történt meg egyikük esetében sem, ezért pedig egyikük sem jelent meg a csapat önkéntes edzésein – írja a Fort Worth Star-Telegram.

Emiatt még nem kell pánikolni a Cowboys szurkolóinak, hiszen a hangsúly az önkéntes szón van, tehát még nem nevezhető holdoutnak a távollétük. Az persze egyáltalán nem biztos, hogy majd a nyári kötelező edzéseken megjelennek időben, vagy ha ott is lesznek mondjuk az edzőtáborban, akkor tényleges edzésmunkát is végeznek majd (úgynevezett hold-in). Ha a nyár elejére sem lesz megállapodás velük, akkor azért lehet kicsit aggódni.

Lamb egyébként szerződése utolsó évébe lép, Parsonsnak viszont van még plusz egy éve az újonc szerződésén, így ő számít kevésbé sürgősnek, de érdemes lenne minél előbb hosszabbítani vele is, hiszen így sokkal jobban járna a csapat pénzügyileg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!