Connect with us

Hír

Higgins évi 23-24 milliót szeretne, a Bengals még 20-ig sem hajlandó elmenni

Tee Higgins hosszú távú szerződést szeretne a Bengalstól, vagy ha ezt nem kapja meg, akkor szeretné, ha elcserélnék. A legvalószínűbb forgatókönyv viszont az, hogy idén egyik sem fog megvalósulni és jövőre szabadon távozhat a piacon. Mindenesetre most a Cincinnati Enquirer beszámolt a felek közti tárgyalás részleteiről.

Ezek szerint Higgins álláspontja egyáltalán nem elrugaszkodott. Nem akar a liga legjobban fizetett elkapója lenni vagy bármi ilyesmi, leginkább Michael Pittman, Terry McLaurin és Deebo Samuel szerződésének szintjére lőtte be az értékét. Ők 23,2 és 23,85 millió között keresnek évente, amivel a 8-9-10. legjobban fizetett WR-ek a ligában.

Ehhez képest a Bengals ajánlata még csak évi $20 milliót sem közelítette meg a hírek szerint. Ennél az összegnél 18-an keresnek többet jelenleg, és akkor még nem beszéltünk az újonc szerződésen lévő elkapókról, akik egy éven belül simán átlépik majd ezt az összeget (gondoljunk csak Justin Jeffersonra vagy CeeDee Lambre többek közt).

Higgins simán megüti ezt a szintet, sőt az általa kért összeg is abszolút reálisnak mondható, igazából akár többet is kérhetne. Jövőre a piacon hatalmas meglepetés lenne, ha nem kapna legalább évi 25 milliót, de ennél feljebb is mehet a licit érte.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group