Connect with us

Hír

Mac Jones és Zach Wilson ötödik éves opcióját sem hívja le új csapata

Ez a hét az ötödik éves opciókról szól, ugyanis csütörtökig van lehetősége a csapatoknak dönteni a 2021-es draftoltak jövő évi szerződéséről. Nem meglepő módon sem Zach Wilson, sem Mac Jones opcióját nem hívta le a Broncos és a Jaguars, miután apróért cseréltek értük az idei holtszezonban.

A Jaguarsnál Trevor Lawrence és Travis Etienne opcióját egyébként lehívták, de nyilván az 1/15-re draftolt Jonesnál ez fel sem merült, hiszen ez $25,664 milliót garantálna a játékosnak 2025-re, miközben pár milliónál biztos nem ér többet csereként. Így a korábbi Patriots-QB jövőre szabadügynök lesz és saját magának választhat csapatot (az érdeklődők közül).

A Broncosnál Patrick Surtain opcióját nyilván lehívták, az 1/2-es Zach Wilsonét meg nyilván nem, főleg miután Bo Nixet draftolták az első körben (nem mintha amúgy lehívták volna). Az ő opciójának értéke $22,4 millió lett volna, és ő sem ér pár milliónál többet jelenleg. A 6-7. körös pickcseréért megszerzett ex-Jets QB így jövőre szabadon választhatja meg, hová igazol.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group