Connect with us

Hír

Ismét a spéci onside kick alternatíva miatt fordítottak a UFL-ben

Sorozatban másodszor nyert úgy csapat a UFL-ben, hogy a negyedik negyed végén egy pontszerzés után visszaszerezték a labdát a spéci onside kick alternatívának köszönhetőn. A DC Defenders ennek köszönhetően nyerte meg a mérkőzést úgy, hogy 54 másodperccel a meccs vége előtt még 10 pontos hátrányban volt.

A United Football League-ben lehetőség van meg arra, hogy a pontszerző csapat onside kick helyett megpróbálkozzon egy 4&12-vel a saját 28 yardosánál. És ahogy a mellékelt ábra mutatja, ez egy nagyszerű alternatíva az NFL-ben használt amúgy szinte soha nem sikeres onside kick helyett.

Persze vannak tulajok az NFL-ben is, akik szeretnék ezt bevezetni, de a többség nem támogatja az elképzelést. Feltehetően azért, mert így a jó irányítóval rendelkező csapatokat még nehezebb lenne megverni.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2024-04-14 08:55

Érdekes, hogy azzal kapcsolatban nem merül fel a jó irányító érve, hogy miért van a csapata két perccel a meccs vége előtt hátrányban.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Staten Island
2024-04-15 18:01

Igen, ez kicsit tojás-tyúk probléma. Ha egy irányító képes tizen-másodperc alatt végigmenni (Mahomes), akkor hogyan juthat olyan szar helyzetbe, hogy tizen-másodperc alatt MUSZÁJ végimennie? Viszont ha nem kerül olyan helyzetbe, mert olyan jó, akkor meg sohasem derül ki, hogy milyen jó is valójában :D

Ystee Jr. (ten Hag out)
Ystee Jr. (ten Hag out)
2024-04-14 12:16

Nem tetszik.

Piiter
Piiter
2024-04-14 19:06

Rendben hogy izgalmasabb,de… A meglévő szabályok szerint egy csapat egész meccsen szerzett valamennyi előnyt. Miért is adjunk a hátrányban lévő társaságnak, akik ugyanúgy lehettek volna vezető pozícióban,egy kiskaput, hogy nyerhessenek. Erre rendelkezésre állt az egész mérkőzés. Ennyi erővel kézilabdában,judoban,stb., kaphatna egy kis pluszt a vesztésre álló delikvens, már csak a hecc kedvéért,me így izgi. Persze meg is kell oldani,na de ne már. Gondolom én, lehet rosszul,de akkor is. https://media0.giphy.com/media/h7QcIRlSlpGbzZHBt6/giphy-downsized-small.mp4

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x