Connect with us

Hír

Korábbi első körös tackle-t igazolt a Packers

Sokan várják, hogy a Packers az első körben a támadófalba fog húzni, hiszen jelenleg Rasheed Walker és Zach Tom számít a két kezdő tackle-nek – mindketten a draft harmadik napján érkeztek két évvel ezelőtt. Azonban ha mégsem húznának tackle-t, akkor hoztak egy biztosítékot a piacról, ugyanis Tom Pelissero arról számolt be, hogy leigazolták egy évre Andre Dillardot.

Dillard 2019-ben első körös volt, az Eagles választotta ki 1/22-re. Akkor remek húzásnak gondolta a legtöbb szakértő, de eléggé felsült. Philadelphiában a szuper OL-edző Jeff Stoutland kezei alatt sem tudott kivirágozni, ennek ellenére a Titans tavaly megkínálta egy vaskos szerződéssel. Náluk is gyengén teljesített, majd egy relatív nagy halott pénz benyelése mellett is inkább kivágták.

A Packersnél is szuper a falember-képzés, bár az eddigiek után azért már nem fogadnánk arra, hogy belőle értékelhető kezdő szintű játékos lesz. De ha minden jól megy Green Bayben, akkor nem is kell rá hagyatkozni, hiszen feltehetőleg inkább vésztartaléknak érkezett.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!