Connect with us

Hír

Senki sem tudja, melyik irányítót viszi a Commanders 1/2-re

Az már gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a Commanders irányítót fog választani 1/2-re. Azt Adam Peters general manager is elmondta, hogy azt már elhatározták, hogy nem cserélnek le. Azt azonban még az állítása szerint nem döntötték el, hogy melyik irányítót fogják vinni. Közel vannak, de jövő hét elején lesz végleges a döntésük. Mindeközben a fogadóirodáknak sincs semmi fogalmuk arról, hogy ki lesz a választott.

Az utóbbi napokban Jayden Daniels egyre nagyobb favorit volt Vegasban az 1/2-re, többek közt azért, mert Adam Schefter nagyon magabiztosan állította több alkalommal is, hogy őt viszi majd a Commanders, és a szurkolók akár már vehetik is a mezét. Azonban tegnap estére változtak az oddsok és gyakorlatilag megegyező szorzó van Danielsre és Drake Maye-re.

A draft piaca összességében elég megbízhatatlan a fogadóirodáknál, hiszen nem igazán dolgoznak belsős infókból, csak abból, ami mindenki számára elérhető insiderektől, mock draftokból, satöbbi. Tavaly a draft hetében egy ponton például Will Levis volt a favorit az 1/2-es választásra, aztán végül az egész első körből kicsúszott.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!