Connect with us

Hír

Lawrence-en kívül minden 2021-es első körös QB-t apróért passzoltak el

A 2021-es drafton nagy volt a felhajtás az irányítók körül. Trevor Lawrence generációs tehetség volt, de sokat láttak Zach Wilsonban, Trey Lance-ben és Justin Fieldsben is, plusz még Mac Jonesnak is megvoltak a rajongói. Azonban három év távlatából hatalmas csalódás lett ez a class, hiszen ötből négyen már nincsenek is a csapatuknál és apróért passzolták el őket.

Az 1/2-es Wilsont tegnap cserélte el a Jets a Broncoshoz mindössze egy 6-7. körös pickcseréért. Az 1/3-as, három első körért megszerzett Lance-t tavaly adta el a 49ers a Cowboysnak egy 4. körös cetliért. Az 1/11-es, két első körbe kerülő Justin Fieldset egy hatodik körért (ami legjobb esetben egy 4. körré változhat) cserélte el a Bears a Steelershöz. Az 1/15-ös Mac Jonest a Patriots egy hatodik körös cetliért adta el a Jaguarsnak.

Egyedül az 1/1-es Trevor Lawrence maradt az őt draftoló csapatnál, és belőle egy top10-es irányító is vált, még ha a draft előtti rendkívül magas elvárásokhoz talán nem is sikerült felnőnie.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bátor Aligátor
Bátor Aligátor
2024-04-23 07:27

És ez kinek a hibája? Az egyetemeké? A qb edzőké? A draftrendszeré? Vagy a csillagok álltak rosszul?

Ystee Jr. (ten Hag out)
Ystee Jr. (ten Hag out)
Reply to  Bátor Aligátor
2024-04-23 07:44

Szimplan tul vannak ertekelve.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Bátor Aligátor
2024-04-23 09:15

Wilson,Fields és Jones is talán a lehető legrosszabb helyre került.Lancenek meg nem volt szerencséje a sérülésekkel meg hát ugye jött Purdy.

csak ezt ne
csak ezt ne
2024-04-23 11:09

Lawrence is adós még, és nem csak talán. Az első év borzalmas volt, a 2. év már bizakodásra adott okot, de a harmadikra inkább visszaesett a játéka, mintsem előre lépett volna. Nem mindegy, hogy az év végére kerülsz csúcsformába, vagy mint tavaly csúnyán leolvadsz a csapattal együtt (2022 5-0 az utolsó 5 meccs, 2023 1-5 az utolsó 6).

Jövőre véget érnek az olcsó évek, nyilván nem az opcióján akarják majd játszatni utána, úgyhogy muszáj lenne előrelépnie, ráadásul úgy, hogy immár van egy komoly csoportrivális is, de nincs mese lassan bizonyítania kell, mert ez eddig elég savanyú.

A többiek közül esetleg Fieldstől lehet remélni valamit a többi kuka sajnos.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x