Connect with us

Hír

Többmeccses eltiltás vár Rashee Rice-ra

A Chiefs elkapója, Rashee Rice nemrég többautós balesetet okozott a Lamborghinijével, miután haverjával versenyeztek az autóúton, majd 190 km/h-s tempónál megcsúsztak és elvesztették uralmukat a járművük felett. Emiatt le is tartóztatták a másodéves WR-t, Adam Schefter pedig arról számolt be, hogy többmeccses eltiltás várhat majd rá.

Rice-t jelenleg 1 millió dollárra perelik, mert többen is komolyabban megsérültek a baleset során, és börtönbüntetés sem elképzelhetetlen az esetében (még ha nem is hosszú távú). A jogi procedúra még eltarthat egy darabig, és az NFL újonnan meg szokta várni ezek kimenetelét, így elképzelhető, hogy a Rice-ra váró eltiltás nem a szezon elején, hanem később érkezik majd, de az ESPN insidere szerint ez leginkább csak idő kérdése.

Rice gyakorlatilag a legjobb elkapója volt már újoncként is a Chiefsnek, így értelemszerűen nagy veszteség lenne az eltiltása a csapat számára. Emiatt könnyen lehet, hogy kicsit jobban fogja priorizálni a WR posztot a vezetőség a drafton. Amúgy is ez volt az egyik legnagyobb hiányposzt, de hasonlóan nagy volt mondjuk a tackle is. Nem elképzelhetetlen, hogy a Rice-eset miatt most a WR került a képzeletbeli lista tetejére, és akár az első körben is erre mehetnek rá. Egy felcsere sem lenne meglepő mondjuk Adonai Mitchellért.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Miguel Borges100
Miguel Borges100
2024-04-23 07:01

Könyörgöm egy komoly mentál/ intelligencia tesztet végezzenek már el a leendő WR en!
Ennyi agyhalottat egy egységben….viccc!

camillo 7777
2024-04-23 09:27

Ember életekkel játszanak, mit nem lehet ezen érteni egy felnőtt embernek?

Béreljenek ki egy versenypályát és ott nyomják.

Van, hogy az ember figyelmetlen és balesetet okoz, de ez azért erős.

frankovics.andras
frankovics.andras
2024-04-23 09:42

És ezek után sírnak a játékosok, ha darab darabként vannak kezelve…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x