Connect with us

Hír

Többmeccses eltiltás vár Rashee Rice-ra

A Chiefs elkapója, Rashee Rice nemrég többautós balesetet okozott a Lamborghinijével, miután haverjával versenyeztek az autóúton, majd 190 km/h-s tempónál megcsúsztak és elvesztették uralmukat a járművük felett. Emiatt le is tartóztatták a másodéves WR-t, Adam Schefter pedig arról számolt be, hogy többmeccses eltiltás várhat majd rá.

Rice-t jelenleg 1 millió dollárra perelik, mert többen is komolyabban megsérültek a baleset során, és börtönbüntetés sem elképzelhetetlen az esetében (még ha nem is hosszú távú). A jogi procedúra még eltarthat egy darabig, és az NFL újonnan meg szokta várni ezek kimenetelét, így elképzelhető, hogy a Rice-ra váró eltiltás nem a szezon elején, hanem később érkezik majd, de az ESPN insidere szerint ez leginkább csak idő kérdése.

Rice gyakorlatilag a legjobb elkapója volt már újoncként is a Chiefsnek, így értelemszerűen nagy veszteség lenne az eltiltása a csapat számára. Emiatt könnyen lehet, hogy kicsit jobban fogja priorizálni a WR posztot a vezetőség a drafton. Amúgy is ez volt az egyik legnagyobb hiányposzt, de hasonlóan nagy volt mondjuk a tackle is. Nem elképzelhetetlen, hogy a Rice-eset miatt most a WR került a képzeletbeli lista tetejére, és akár az első körben is erre mehetnek rá. Egy felcsere sem lenne meglepő mondjuk Adonai Mitchellért.

3 Comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!