Connect with us

Hír

Mahomes úgy gondolja, hogy még közel sincs a GOAT státuszhoz

Patrick Mahomes az első hat szezonjából háromszor nyert Super Bowlt és kétszer a liga legértékesebb játékosának is megválasztották. Nem túlzás azt állítani, hogy nem láttunk még ilyen jó karrierkezdetet senkitől az NFL történetében, így a Chiefs irányítója jó úton halad afelé, hogy a valaha volt legjobb és legsikeresebb legyen. Azonban azt ő is tudja, hogy még “a közelében sincs” ennek.

“Azt gondolom, hogy minimum a három legjobb karrierkezdetben ott vagyok, fogalmazzunk így.”

–  mondta Mahomes a TIME magazinnak, amely a világ egyik legbefolyásosabb emberének választotta.

“Ki kell építened egy konzisztens karriert. Eddig elég jól ment nekem. De nehéz lenne összehasonlítani azzal, amit Tom csinált sokáig, vagy Peyton Manning vagy Aaron Rodgers. Nagyon sokan vannak akik sokáig rendkívül magas színvonalon játszottak. Ahhoz, hogy bekerüljön az ember ebbe a beszélgetésbe, ahhoz évről évre folyamatosan dolgozni kell. Nem veheted biztosra azt, amit az előző évben elértél.”

Hat év alatt Bradynek is megvolt egyébként a három Super Bowlja, azonban nem hogy két MVP, de még egy sem volt neki. Ezt követően pedig a Patriots legendájának kilenc gyűrűmentes év következett, szóval Mahomesnak most lesz esélye felzárkózni és jobb ütemben haladni a rekord felé – amire szüksége is lesz, hiszen az szinte kizárt, hogy ő is 45 éves koráig focizzon.

9 Comments

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!