Connect with us

Hír

Nagyon rossz lehet Bill Belichick megítélése a ligában

A legtöbben azt gondolták, hogy a Patriotstól idén menesztett Bill Belichick után óriási lesz az érdeklődés a piacon, de minden idők legsikeresebb főedzője mégsem fog edzősködni a 2024-es szezonban. A jövőbeli Hall of Famer szakember iránt ráadásul csak a Falcons érdeklődött komolyabban, de mint most kiderült, még annak ellenére sem volt ott a top 3 jelölt között, hogy nem akart teljes kontrollt (via ESPN).

Hat Super Bowl-győzelem, hat sztori Bill Belichickről

Az ESPN-n riportjában több érdekességet is megosztottak névtelen források. Az egyik legmeglepőbb talán az, hogy mennyire megutálta egymást BB és a tulajdonos Robert Kraft – állítólag Kraft sokat beszélt Arthur Blankkal Belichickről és külön hangsúlyozta, hogy ne bízzon benne és ne nevezze ki főedzőnek (ezt egyébként a Patriots hivatalos úton cáfolta és kiemelte, hogy Kraft még bíztatta is a Falconst Belichickkel kapcsolatban). Egyébként a riport azt is kiemelte, hogy a főedző elismerte, hogy nem végzett tökéletes munkát HC/GM hibrid szerepkörben és tényleg nem ragaszkodott a teljhatalomhoz a potenciális új munkahelyén.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Everlast77
Everlast77
2024-04-17 16:51

“Az ESPN-n riportjában több érdekességet is megosztottak névtelen források”
Pitiáner banda……

ducksfan
ducksfan
2024-04-17 15:38

Nem örültem a Pats dominanciának, így amikor véget ért, na, annak örültem, de a Belichikbe rugdosás nem szimpatikus.

csak ezt ne
csak ezt ne
2024-04-18 05:04

Nem igazán ünnepeltem BB tevékenységét az utolsó években, de ez a nagy tiszteletlenség vele szemben nagyon nem tetszik. Főleg, hogy nettó kamu az egész. Kraft baromira nem fog nyilvánosan rosszat mondani BB-ről, akivel együtt nyertek 6 SB-t. Igen, sajnálja, hogy nem lett 7, de a 6 is egy mese. A jövőbeni HC és különösen a GM tevékenységének a megítélése rossz az utolsó évek alapján (jogosan), amúgy akinek van egy csöpp esze tiszteli, amit elért és tud még mindig, az tiszteletre méltó.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x