Connect with us

Hír

Már lehet fogadni arra, hogy melyik csapathoz tér vissza Tom Brady

Tom Brady nemrég azt nyilatkozta, hogy hajlandó lenne visszatérni a visszavonulásból egy olyan bajnokesélyes csapathoz, amelyik a szezon végéhez közeledve elveszítené a kezdő irányítóját. Ezek után nem meglepő, hogy egyes fogadóirodáknál már lehet arra fogadni, melyik gárda mezében látjuk legközelebb minden idők legsikeresebb irányítóját (via Covers.com).

A legvalószínűbb opció a Raiders 2,25-ös szorzóval. Ez nem meglepő, Brady már egy ideje próbálja magát bevásárolni a franchise-ba, bár az szinte kizárt, hogy résztulajdonosként pályára engedjék. A második a sorban a Patriots 4-szeres szorzóval, ami több okból is meglepő, de leginkább azért, mert a New England nem tűnik jelenleg rájátszás esélyes gárdának.

A dobogó legalsó fokára Brady másik korábba csapata, a Bucs (6x) fért még fel, majd a 49ers (10x), a Dolphins (13x) és a Jets (+21x) következik a sorban. A 49ers és a Dolphins egyébként elképzelhető lenne, előbbi ugyanis tavaly konkrétan megkereste Bradyt a visszatéréssel kapcsolatban, de utóbbival is összeboronálták a legendás irányítót még a visszavonulása előtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!