Connect with us

Draft

Második körös mock draft ’24

Lement az első kör, ma pedig jön a draft második napja a 2-3. körökkel. Az egészet nem próbálom megjósolni, de azért a második körre még összerakok egy mock draftot. 

Ne feledjétek, ma is lesz élő közvetítésünk 0:45-ös kezdettel a facebookon és a youtube csatornánkon is!

TRADE 2/33 Arizona Cardinals (from BUF)
Cooper DeJean
DB, Iowa

Csak a poén kedvéért, megint lecserél a Bills pár helyet. A második kör első pickje mindig jó erre, hiszen nagy az érdeklődés az első körből kicsúszók iránt. DeJean pedig a legnagyobb kicsúszó, a Cardinalsba meg kell mindenféle védő, egy ilyen is.

2/34 New England Patriots
Adonai Mitchell
WR, Texas

Ha nem WR (vagy OT) lesz ez a pick, akkor nem tudom mit gondolnak New Englandben. Hogy melyik WR az jó kérdés, de legyen Mitchell, aki Belichick alatt gondolom nem lett volna választott, de most (kicsit) más szelek fújnak. Mayo talán jobban szót ért a játékosokkal, így rendben tarthatják Mitchellt is.

2/35 Buffalo Bills (from ARI)
Ladd McConkey
WR, Georgia

Na jó tovább már nem cserélgetek velük, pedig biztos jó poén lenne. Nem mondom, hogy McConkey tetszene a legjobban fit szempontból ide, de valahogy kinézem belőlük, hogy őt viszik, még ha elsősorban sebességre is lenne szükségük.

2/36 Washington Commanders
Kool-Aid McKinstry
CB, Alabama

McKinstry is kicsúszott az elsőből (sérülés miatt gondolom), hamar le kéne rá csapnia valakinek. A Commanders meg nem áll valami jól cornerekkel. Persze lehet megteszi előbb a Cardinals.

2/37  Los Angeles Chargers
Jer’Zhan Newton
DT, Illinois

Minden a falakról szól a Chargersnél: első kör a támadókhoz, második a védőkhöz (bár vihetnek egy centert is akár). Newton nálam simán top20-as tehetség, gondolom a sérülése miatt csúszik, de annyira azért nem értem a dolgot. Érte talán még a Michigan-mániájukat is feladnák, még ha nehéz is lesz megállnia Harbaugh-nak (áh, biztos valakit a Michiganről visznek itt, mondjuk Colsont). 

2/38 Tennessee Titans
Keon Coleman
WR, Florida State

Nem hiszem, hogy a 32 éves DeAndre Hopkinsszal és a bustnak kinéző Treylon Burksszel meg van oldva a WR poszt hosszú távra, hozni kell Ridley mellé (aki szintén korosodik) még valakit. Szerintem Coleman egy nagy slot szerepben lehetne a legsikeresebb, ahogy egyébként tán Burksnek is ez lett volna a legjobb, itt pedig pont ezt a szerepet kaphatná meg.

2/39 Carolina Panthers (from NYG)
Payton Wilson
LB, NC State

Wilson nagy Kuechly fan, és a Panthers kis túlzással legendás linebackere is áradozott róla, szóval adná magát a dolog. Kórlapja miatt nem beszélnek róla úgy, mint a legjobb LB prospect, pedig felvételei alapján szerintem ott a helye.

2/40 Washington Commanders (from CHI)
Kingsley Suamataia
OT, BYU

Meglepődnék, ha a két pickjükből az egyik nem tackle lenne. A köztes csapatokat figyelembe véve talán hagyhatják ezt a második választásukra is. Suamataia egy kiváló adottságokkal rendelkező, de elég nyers játékos.

2/41 Green Bay Packers (from NYJ)
Edgerrin Cooper
LB, Texas A&M

Jó, hát nem első kör, de második eleje, és jön az LB pick a Packershöz. Amúgy a safety mellett tényleg ez a legnagyobb need a csapatnál, Cooper meg baromi atletikus, így illik a filozófiába. És mivel csak három értelmes LB van idén, így gyorsan el fogják szerintem vinni őket a csapatok itt a második körben.

2/42 Houston Texans (from MIN)
Mike Sainristil
CB, Michigan

Belső védőfalban gondolkodtam még, de a CB posztot is jó lenne megerősíteni. Sainristilt meg jól el tudom képzelni DeMeco Ryans rendszerében és mentalitásával, egy nagyon jó slot corner lesz belőle.

2/43 Atlanta Falcons
Kamari Lassiter
CB, Georgia

Még egy irányító esetleg? Áh nem, azt már csak nem. Most már tényleg corner vagy pass rusher kellene. Lassiternek vannak limitáltságai, de egy hihetetlenül okos, képzett játékos, aki CB2-nek tökéletes lenne AJ Terrell túloldalára.

2/44 Las Vegas Raiders
Ennis Rakestraw Jr.
CB, Missouri

Első körben cornert vagy tackle-t vártunk hozzájuk, de egyik sem lett, szóval most újra így gondolkodok. Látom magam előtt, ahogy Antonio Pierce imádni fogja Rakestraw hozzáállását és mentalitását.

2/45 New Orleans Saints (from DEN)
Marshawn Kneeland
Edge, Western Michigan

Lehetne még mindig a támadófalba húzni, de arról is volt szó, hogy kéne még egy rendszerbe illő nagy darab pass rusher. Kneeland pontosan ez a figura.

2/46 Indianapolis Colts
Troy Franklin
WR, Oregon

Akarnak sebességet a támadósorba, azért is gondoltam Xavier Worthyt hozzájuk az elsőben. Rajta kívül Franklin volt még viziten náluk ebből a profilból, és itt pont értéken is lenne.

2/47 New York Giants (from SEA)
Braden Fiske
DT, Florida State

Nagyon hegyeztem a ceruzám Spencer Rattlerre, mert szerintem fog egy QB-t vinni a Giants ma, de végül nem húztam meg a ravaszt. Helyette építsük fel a legfélelmetesebb védőfalat, Burns megszerzése után most belülre is érkezzen egy igazi 3T pass rusher játékos Dexter Lawrence mellé.

2/48 Jacksonville Jaguars
TJ Tampa
CB, Iowa State

Tudtuk, hogy CB vagy WR lesz az első kör, most jöhet az, ami ott nem kellett. Az új saintses emberezős agresszív védelembe Tampa elég jól illene a felépítésével és mentalitásával.

2/49 Cincinnati Bengals
Zach Frazier
C, West Virginia

Nem nagyon gondoltam előre, hogy a Bengalsnál egy tackle után még egy belső falembert is vinnének, de annyira csúszott már itt a két center, hogy amúgy miért is ne? Gyakorlatilag mindhárom belső támadófal poszton lehetne upgrade-elni Cincyben, Frazier pedig elsősorban center, de akár guard poszton is szuper lehet.

2/50 Philadelphia Eagles
Junior Colson
LB, Michigan

Roseman vajon tényleg meghúz egy második körös linebackert? Nem tudom, de szeretném látni. Colson LB-khez képest elég magas padlóval rendelkezik, még ha a plafonja nem is olyan magas.

2/51 Pittsburgh Steelers
Ja’Lynn Polk
WR, Washington

Elkapó a második napon a Steelersbe? Az csak jó lehet. Polk szerintem egy magas padlóval, de alacsony plafonnal rendelkező WR, ami talán emiatt kevésbé hagyományos Steelers-profil, de a stílusa jó lenne Wilson és Fields mellé.

2/52 Los Angeles Rams
Michael Hall Jr.
DT, Ohio State

Aaron Donald pótlás. Hall egy alulméretezett kis bowling golyó, aki hihetetlen atletikus és elképesztő pass rush win rate-et hozott össze az egyetemen. Ismerős profil?

2/53 Philadelphia Eagles
Roman Wilson
WR, Michigan

A legjobban fizetett WR-duó? Nem elég, kell még valaki a slotba! Wilson tökéletesen hozza ezt a szerepet.

2/54 Cleveland Browns
Maason Smith
DT, LSU

Alig van lyuk a Browns rosteren, de ha nagyon keresni kéne, akkor a belső falba jó lenne még hosszú távra egy jó játékos. Smith nem igazán kezdethető most, legalábbis még nem igazán tud focizni, de nem nagyon teremnek ilyen mérettel és atletikussággal megáldott DT-k a fán. Jim Schwartz imádná.

2/55 Miami Dolphins
Jackson Powers-Johnson
C/G, Oregon

Valahogy a kör elején nem tudtam elhelyezni a két centert (Chargers, Panthers lehetne, de találtam fontosabb, jobb játékost), így a Dolphins jól jár, hogy idáig csúszik. Most már nem hanyagolhatják el a falat, mint az első körben tették.

2/56 Dallas Cowboys
Jonathon Brooks
RB, Texas

Mindenki ezt várja gyakorlatilag. A Cowboysnak nagyon kell egy futó, Brooks pedig a legjobb lehet a classban. Ezzel amúgy a valaha volt legkésőbb elkelő “első RB” lenne a draftok történetében.

2/57 Tampa Bay Buccaneers
Chris Braswell
Edge, Alabama

A pass rusher tűnt a legnagyobb neednek a belső támadófal mellett, itt lehet ezt a másikat is orvosolni. Én nem vagyok oda ezért a második napos edge classért, de mások jobbra értékelik őket, itt a 2. kör végén már jó lehet valamelyikük, és talán Braswell illik jól a Buccaneersbe (vagy Isaac, de őt meg még kevésbé bírom).

2/58 Green Bay Packers
Jaden Hicks
S, Washington State

Nagyon adja magát egy safety itt, akár Hicks, akár Tyler Nubin. Talán a legnagyobb hiányposztja a Packersnek. Azért inkább Hicks, mert jóval atletikusabb, ami elég fontos GB-ben.

2/59 Houston Texans (from MIN)
Kris Jenkins
DT, Michigan

A negyedik Michigan játékos a körben. Már az első pickjükre is majdnem DT-t vittem, de így jobban jönnek ki a dologból. Jenkins apja All-Pro játékos volt a poszton, és benne is lakozik ilyen potenciál, ha jobban ki tudja aknázni a pass rush képességeit.

2/60 Buffalo Bills (from CAR)
Tyler Nubin
S, Minnesota

Nem túl atletikus, de nagyon okos safety? Úgy érzem ez a Bills zsánere.

2/61 Detroit Lions
Cooper Beebe
G, Kansas State

Vannak olyan pletykák, hogy Frank Ragnow sérülései aggasztják a Lionst és ezért vihetnek a támadófal közepébe embert. Beebe gondolom tetszene is Campbellnek mentalitásra.

2/62 Baltimore Ravens
Christian Haynes
G, UCONN

Első körben nem jött össze a támadófal, most már muszáj lenne itt erősíteni. Kimegy a két legjobb tiszta guard egymás után. Simán elmehet bármelyikük már a kör első harmadában is, de mindig találtam fontosabbat/jobbat az adott helyre, itt már mindketten stealek lennének.

2/63 San Francisco 49ers
Roger Rosengarten
OT, Washington

Egyesek az első körbe is mockolták Rosengartent a 49ershez, ami azért kisebb őrültség lett volna, de itt a második kör végén tökéletes fit lenne a blokkolási sémájukba.

2/64 Kansas City Chiefs
Patrick Paul
OT, Houston

Ugyanaz a helyzet, mint a 49ersnél. Már az első körbe is mockolták ezt páran a Chiefshez, ami kisebb őrültség lett volna, de a második kör végén tökéletes fit lenne a blokkolási sémájukba.

Akik épp kimaradtak:

  • Kiran Amegadjie, OT, Yale
  • Ruke Orhorhoro, DT, Clemson
  • Max Melton, CB, Rutgers
  • Trey Benson, RB, Florida State

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!