Connect with us

Hír

Matt LaFleurt váratlanul érte, hogy lecserélték a kezdő futóját

Az NFL-ben, különösen a szabadügynök-piacon nagyon gyorsan történnek a dolgok. Ha nem figyelsz, egy szempillantás alatt kicserélhetik a kezdő futódat. Ez történt a főedző Matt LaFleurral is, amikor a Packers megvált Aaron Jonestól és leigazolta helyette Josh Jacobst a piac kezdetén.

“Hogy őszinte legyek, váratlanul ért a dolog. Sok minden lógott a levegőben Aaronnal kapcsolatban, és nem teljesen tudtam, hogyan fog alakulni a dolog. Nagyon gyorsan történt minden azon a hétfőn, így nem is tudok minden részletet, nem vagyok része ezeknek a beszélgetéseknek. De természetesen nagyon izgatottak vagyunk Josh miatt.”

– mondta LaFleur, via Jason Wilde.

Korábban úgy nyilatkoztak a Packersnél, hogy egyértelműen szeretnék megtartani Jonest – aki a franchise történetének harmadik legtöbb yardot szerző futója –, azonban a fizetési sapkában foglalt helyén szerettek volna csökkenteni. Végül elég masszív fizetéscsökkentésre akarták rávenni, amibe érthető módon a futó nem ment bele, így kivágták és leigazolták a nála három évvel fiatalabb Josh Jacobst.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!