Connect with us

Hír

Matthew Stafford új szerződést szeretne a Ramstől

Matthew Stafford tavaly All-Pro közeli szinten teljesített, karrierje legjobbját hozta a Ramsben. Ráadásul a teste is viszonylag jól bírta a dolgot, ami alighanem meggyőzte arról, hogy még lehet benne pár jó év, és emiatt új szerződést szeretne, állítja Ian Rapoport.

Challenge: A Stafford-Goff cserével mindenki nyert

Nagyon különleges Matthew Stafford helyzete a Ramsnél. A Lions korábbi 1/1-ese rögtön az első évében bajnoki címet nyert a gárdával, majd kapott is egy 4 éves, 160 millió dolláros hosszabbítást. A duplázási kísérlet viszont nagyon mellé ment – többek között azért, mert a veterán irányító megsérült. Ezek után voltak olyan hangok/pletykák tavaly, melyek szerint a Ramsnél nem bánnák, ha az egyre többet sérült Stafford visszavonulna.

A QB viszont bombaformában tért vissza, érzi magában az erőt a folytatásra és szeretné, ha a csapat elköteleződne mellette egy új szerződés formájában. Arról nem írt Rapoport, hogy ez fizetésemeléssel is járna-e, viszont a több garantált az a minimum.

A még mindig csak 36 éves Stafford idei 31 millió dolláros fizetése teljesen garantált, ezt követően viszont nincs garantált tartalom az amúgy 2026-ig érvényes szerződésében. Ráadásul 2025-ben és 2026-ban csak átlag 31-32 milliót keresne, tehát elég valószínű, hogy az extra garantáltak mellé némi fizetésemelést sem utasítana vissza. Az viszont már közel sem egyértelmű, hogy a Rams ezt hajlandó lesz megadni neki.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!