Connect with us

Hír

Mayo szerint a Patriots újjáépülése nem csak az irányítóról szól

Nagy kérdés az idei drafton, hogy mit fog csinálni a Patriots az 1/3-as választási joggal. Kiválasztják a harmadik irányítót? Elviszik Marvin Harrison Jr.-t? Lecserélnek egy csomó extra pickért? A külső szemlélők sokféleképp vélekednek akár arról, hogy mi lenne a jó döntés, akár arról, hogy mit fognak csinálni New Englandben. Egyelőre nehéz kiigazodni a csapat vezetőinek nyilatkozatain is, hiszen utaltak már arra is, hogy kellene egy irányító, meg arra is, hogy inkább felépítenek valamit támadóoldalon, hogy utána lehessen egy QB-t beletenni a jobban kinéző offense-be.

Most a főedző Jerod Mayo beszélt arról az ESPN-nek, hogy találkozott egy szurkolóval, aki szerint ha a Texansnak sikerült egy év alatt rájátszásba jutnia újonc főedzővel és újonc irányítóval, akkor a Patriotsnak is sikerülhet ez. Mayo szerint azonban ezek túl nagy elvárások, és egyébként is, Nick Caserio general managernek több ideje volt felépíteni a csapatát.

“Emlékezzünk, hogy Caserio már két éve ott dolgozott, mielőtt draftolták CJ Stroudot. Úgyhogy ha a mi csapatunkról beszélünk, akkor még ha nem is kérek türelmet, azért egy kicsit mégis csak. Ez egy folyamat. Nem csak az irányítóról szól. Természetesen szeretnél egy QB-t, aki köré építhetsz, de nem mindig sikerül úgy és akkor, amikor szeretnéd.”

Mayo azt is elmondta, hogy ha draftolnak egy irányítót 1/3-ra, akkor lehet padozni fog újoncként, hiszen van egy megbízható veteránjuk Jacoby Brissettel. Ez egyébként egy jó ötlet is lenne, ha már tényleg draftolnak valakit, mivel jelenleg nem igazán adottak a körülmények a támadósorban, hogy egy újonc magabiztosan fejlődhessen benne. Az egy másik kérdés, hogy ha nem megy a szekér Brissettel, akkor reálisan nem sokáig fog padozni egy 1/3-as QB.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!