Connect with us

Hír

Pár igazolás az elmúlt napokból

Pár kisebb igazolás történt az elmúlt napokban. 

A Raiders a támadófalába igazolt, amire rá is fér az erősítés. Cody Whitehair érkezik egy évre $2,5 millióért, amiből $1,4 millió garantált, és ami ösztönzőkkel $3 millióra rúghat. A most 31 éves, 2016-ban második körös játékos az egész eddigi karrierjét a Bearsnél töltötte, 118 meccsen volt kezdő, center és guard poszton egyaránt bevethető (még ha nem is a legmagasabb szinten). Az utóbbi két évben Luke Getsy volt az edzője, aki most a Raiders támadókoordinátora. Jelen állás szerint kezdő guard lehet, de azért a drafton elképzelhető, hogy hoznak valakit elé.


A Buccaneers újraigazolta a veterán védőfalember William Gholstont még egy évre. Ez már a 12. szezonja lesz a ligában, és az egész pályafutását a Buccaneersnél húzta le. Nála egyébként egyetlen egy védőfalember nem töltött el több szezont a Buccaneers színeiben, és a jelenlegi teljes rostert nézve csak Lavonte David mondhatja el magáról, hogy több ideje a csapat tagja. A rotációban még mindig hasznos tud lenni.


A Ravens elkapót / visszahordót igazolt Deonte Harty személyében. A 26 éves játékos tavaly a Billsnél játszott, és még ha a támadósorban sok szerepe nem is volt, a punt returner feladatokat ő látta el, volt is egy 96 yardos touchdownja. Ugyan Buffalóban a kickoffoknál nem kapott lehetőséget, de 2019-ben újoncként All-Pro visszahordó volt a Saintsnél, szóval könnyen lehet, hogy az új kickoff szabály miatt veszi majd legnagyobb hasznát a Ravens.


Védőfalembert igazolt a Broncos, méghozzá a 31 éves Angelo Blacksont. Tavaly a Jaguarsban játszott, de 2020-ban a Cardinals színeit öltötte magára, amikor a védőkoordinátora az a Vance Joseph volt, aki most Denverben is ezt a posztot tölti be. A 2015-ben negyedik körös pick a rotációban lehet legfeljebb hasznos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!