Connect with us

Hír

Justin Jefferson nem jelent meg a Vikings önkéntes edzésén

Justin Jefferson új szerződést szeretne magának. A Vikings is szeretné újraigazolni a liga talán legjobb elkapóját, azonban egyelőre nem sikerült megállapodniuk a feleknek. Úgyhogy Jefferson nem is jelent meg a csapata önkéntes edzésein – jelentette be Kevin O’Connell főedző.

Emiatt persze még nem kell pánikolnia a Vikings szurkolóknak, hiszen a hangsúly az önkéntes szón van. Jefferson távolléte tehát még nem tekinthető holdoutnak. Az természetesen elképzelhető, hogy a holtszezon későbbi részében sem lesz ott az edzéseken a WR, amennyiben nem kap új szerződést, de ezt egyelőre nem tudjuk. Mindenesetre ha a nyár kezdetére sem sikerül vele megállapodni, akkor már kicsit lehet izzadni Minnesotában (és nem csak a meleg miatt).

Jefferson idén az újonc szerződése ötödik éves opcióján játszana, amivel $19,743 milliót keresne, ami ugyan nem rossz pénz, de szinte biztosan $30 millió fölötti pénzt fog majd kapni (ráadásul hosszútávra), amikor sikerül megállapodni – ezzel a liga legjobban fizetett elkapója lenne. Az sem elképzelhetetlen egyébként, hogy Nick Bosa évi $34 millióját célozza meg, amivel pedig a legjobban fizetett nem-irányító lenne az NFL-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!