Connect with us

Hír

Végre igazolt a belső támadófalába a Seahawks

A Seahawks legnagyobb hiányposztja a belső támadófal volt a holtszezon kezdetén, azonban egy Nick Harris (csere center) igazoláson kívül eddig nem igazán tettek semmit ennek megoldására. Most végre igazoltak egy nagyobb nevű játékost, méghozzá Laken Tomlinsont, aki egy évre maximum $4 millióért költözik Seattle-be – írja Jeremy Fowler.

Tomlinsont még a Lions draftolta 2015-ben az első körben, azonban Dertoitban nem vált be. Elcserélték a 49ershez a 2017-es szezon kezdete előtt, ahol aztán kivirágzott és minimum korrekt, időnként tényleg jó teljesítményt is nyújtott az ott töltött öt éve alatt. Úgyhogy a piacon a Jets elvitte három évre $40 millióért, de New Yorkban gyengén teljesített, így két év után kivágták.

Tomlinson egész életében bal oldali guard volt, jelenleg itt számolhat vele kezdőként a Seahawks. A másik kezdő guard jelenleg a tavalyi negyedik körös Anthony Bradford, a center pedig a tavalyi ötödik körös Olu Oluwatimi. Azonban ne lepődjünk meg, ha draftolnak még ide valakit a börze elején, akár már az első körben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!