Connect with us

Hír

Kezdődik: Brandon Aiyuk kikövette a 49erst Instagramon

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Brandon Aiyuk új szerződést szeretne magának, és voltak már arra utaló jelek, hogy nem feltétlen ragaszkodik ahhoz, hogy ezt a 49ers fizesse meg neki – sőt, lehet máshol nagyobb szerepet is kapna a több pénz mellé. Most új szintre lépett a sztori, ugyanis a kiváló elkapó kikövette a csapatot Instagramon, jelezve a frusztrációját a helyzettel kapcsolatban.

Az utóbbi egy-két évben bevált taktika lett a játékosoknál ez a kikövetéses dolog, ezzel is jelezve a csapatnak és egyben a külvilágnak akár a távozási szándékukat, akár azt, hogy most már ideje lenne őket fizetni, és vegyék komolyabban a tárgyalásokat.

Aiyuk az újonc szerződése utolsó évébe lép, mindössze $12,53 milliót fog keresni, ami nagyjából fele, vagy még inkább kevesebb mint fele a piaci értékének. A korábbi első körös, mára 26 éves játékos tavaly 1342 yardot és 7 TD-t szerzett (úgy, hogy versenyeznie kell Christian McCaffrey-vel, Deebo Samuellel és George Kittle-lel is a labdákért), top10 elkapóvá nőtte ki magát a ligában.

A 49ers az utóbbi években gyakorlatilag minden nagynevű játékosát megfizette (például Kittle, Samuel, Fred Warner, Nick Bosa), így Aiyuk lenne a következő a sorban, de kérdés, hogy belefér-e még ő is a pénzügyekbe. Ha nem, akkor lehet még most lenne érdemes elcserélniük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!