Connect with us

Hír

Visszaigazolta fiatal safetyjét a Colts

A Colts arról híres, hogy a saját draftoljait mindig megtartja, ha legalább egy korrekt teljesítményt nyújtottak. Épp ezért volt meglepő, hogy a 2020-ban ötödik körös safety Julian Blackmonnal nem hosszabbítottak a piac nyitása előtt, vagy legalább a piac nyitása után nem igazolták vissza. Nos, még ha kicsit megkésve is, erre végül csak sort kerítettek és megállapodtak egy évre egy maximum $7,7 milliós szerződésben, amiből $3,2 millió garantált – írja Ian Rapoport.

Az ég szerelmére, csinálj már valamit! – Colts FA-értékelő

Blackmon szép találat volt Chris Ballard general managertől, hiszen ötödik körösként négy év alatt 46 kezdő meccs volt a lábában, és még ha nem is nyújtott kiemelkedőt, abszolút egy korrekt, használható szinten teljesített. Ezért is volt meglepő, hogy úgy tűnt elengedik, főleg hogy a posztra csak Nick Cross, Daniel Scott és Rodney Thomas voltak a keretben, ami nem tűnt túl megnyugtatónak.

A Colts Blackmonon kívül idén visszaigazolta többek közt Michael Pittmant, Grover Stewartot, Kenny Moore-t és Tyquan Lewist is, csak hogy a legfontosabbakat említsük. A piacról viszont gyakorlatilag senkit sem szerződtettek, egyedül Joe Flaccót és Raekwon Davist.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!