Connect with us

Hír

Volt pár kisebb igazolás csütörtökön

Volt pár kisebb igazolás csütörtökön, ezeket szedtük most össze. 

A legnagyobb és legérdekesebb az, hogy a 49ers szerződtette a cornerback Rock Ya-Sint egy évre. A 2019-ben második körös pick a Coltsból egy trade keretében került a Raidershöz két éve, majd tavaly Baltimore-ban játszott, és igazából egész eddigi karrierjében korrekt teljesítményre volt képes. A 49ersnek van két jó cornerbackje Charvarius Ward és Deommodore Lenoir személyében, azonban az év végén és a rájátszásban az ellenfelek kipécézték Ambry Thomast, aki gyengén teljesített. Ya-Sin leigazolásával vélhetően nem lesz ekkora gyenge pont a secondaryben.


A Giants a védőfalát mélyíti, ugyanis leigazolta az utóbbi két évben a Billsnél tevékenykedő Jordan Phillipset. A nagy méretű nose tackle korábban, 2018-19-ben is játszott Buffalóban, akkor Joe Schoen (Giants GM) és Brian Daboll (Giants HC) is a Billsnél dolgozott, így jól ismerik őt. New Yorkban Dexter Lawrence mögött lesz csere.


A Rams visszaigazolta a linebacker Troy Reedert, aki az utóbbi öt évből négyet töltött a csapatnál (és ötből ötöt Los Angelesben, hiszen az egy kiugró évében a Chargersnél játszott). A korábbi draftolatlan játékos vélhetően marad harmadik számú a csapatnál, hiszen pontosan megtartották az eddigi állományt: Ernest Jones amúgy is szerződés alatt állt, és Reeder mellett visszaigazolták Christian Rozeboomot is korábban.


Az Eagles veterán tight endet igazolt CJ Uzomah személyében. A 31 éves játékos az utóbbi két szezont a Jetsnél töltötte, de tavaly csak 58 yardot szerzett, majd egy MCL-sérüléssel 12 meccs után véget ért az idénye. A legjobb évét a Bengalsban töltötte a Super Bowl menetelés során, akkor 493 yard és 5 TD került a neve mellé. Az Eaglesnél Dallas Goedert mögött nincs fix második számú tight end, ezért talán küzdhet Uzomah.


A Jets visszaigazolta a safety Ashtyn Davist, akit 2020-ban a harmadik körben draftoltak. Sokan sokat reméltek tőle, azonban a védelemben nem vált be (tavaly csak 19%-ban játszott, bár így is szerzett három interceptiont), ellenben a special teamben hasznos játékos, ott a snapek 82 százalékában fenn volt a pályán tavaly.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!