Connect with us

Hír

Tom Brady: Ha úgy alakul, egy bajnokesélyeshez visszatérnék a rájátszásra

Tom Brady 2022 óta már kétszer vonult vissza és mivel tavaly már nem is lépett pályára, így úgy tűnt, hogy ez tényleg végleges a részéről. Most viszont arról beszélt (via DeepCut), hogy egy bajnokesélyes csapat esetében hajlandó lenne visszatérni a rájátszáshoz közeledve.

A Stafford-Brady duó óta szinte csak rossz döntések születtek irányító fronton

“Nem vagyok ellene az ötletnek. Nem tudom, hogy akkor is hagynának-e játszani, ha résztulajdonos lennék egy NFL franchise-ban, de még mindig jó formában vagyok. Amennyiben egy bajnokesélyes csapatban megsérülne az irányító az alapszakasz végén, akkor én nyitott lennék a visszatérésre”

– mondta Brady.

Az augusztusban már 47 éves támadó minden idők legsikeresebb irányítójaként vonult vissza. Az utolsó évében ugyan csak 8-9-es mérleget ért el a Bucsszal (ez is elég volt a csoportgyőzelemhez), de az egyéni teljesítményére nem lehetett különösebb panasz, az idény végére 66,8 százalékos pontossággal 4694 yardot és 25 TD-t passzolt mindössze kilenc INT mellett.

Az előző idényben láttuk, mennyit jelenthet egy Joe Flacco féle veterán egy jó csapatban, Brady meg jó eséllyel még mindig polcokkal fölötte van. Alighanem lenne iránta kereslet, ha komolyan gondolná.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!