Connect with us

Hír

A Chargers és a Raiders is elkapóval erősít

Lement a draft, a csapatok ilyenkor általában összehoznak még kisebb igazolásokat a keret erősítése érdekében. Így tett a Raiders és a Chargers is az elkapósorával.

A Raiders Michael Gallupot igazolta le egy évre $3 millióért – írja az ESPN. Őt a Cowboys vágta ki márciusban, miután tavaly mindössze 418 yardot és 2 TD-t szerzett. Pár éve még nagyon jó második számú WR-nek tűnt, kapott is egy 5 éves $51 milliós szerződést 2022-ben, azonban sérülések miatt jelentősen visszaesett a játéka. Vegasban Davante Adams és Jakobi Meyers mögött akár harmadik számú is lehet, bár könnyen lehet, hogy az első körös tight end Brock Bowers tölti majd be ezt a szerepet.

A Chargers a draft előtt a liga legrosszabb elkapósorával rendelkezett, és ugyan draftolták Ladd McConkey-t a második- és Brenden Rice-t (Jerry Rice fiát) a hetedik körben, ez még nem megoldás. Így most érkezett DJ Chark egy évre maximum $5 millióért – írja az NFL Media. Tavaly a Panthersben játszott, 525 yardig jutott. Korábban (2019-ben) a Jaguarsban volt 1000 yardos szezonja, de azóta nem sikerült ezt megközelítenie.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x