Connect with us

Hír

Már nem akarja elcserélni elkapóit a 49ers

Az utóbbi hetekben több ponton is úgy tűnt, hogy a 49ers elcserélheti egyik sztárelkapóját, Brandon Aiyukot vagy Deebo Samuelt. Az első körben draftoltak is egy WR-t Ricky Pearsall személyében, ami még inkább előrevetítette a cserét. Ez azonban egyelőre nem történt meg és a general manager John Lynch szerint most már nem is fog. A Pat McAfee Show-ban mondta el, hogy voltak ilyen beszélgetések, de már túllendültek ezen és nagyon elégedettek a jelenlegi helyzettel.

Ez valamilyen szinten érthető is, hiszen a 49ers Super Bowlt szeretne nyerni, és ha most elcserélik valamelyik elkapót egy jövő évi cetliért, azzal csak gyengülnek az idei szezonra. Ellenben így az első körös Pearsallnak nem nagyon fog szerep jutni, amennyiben mindenki egészséges marad, hiszen Aiyuk, Samuel, George Kittle, Christian McCaffrey és a fullback Kyle Juszczyk mögött jó esetben is csak a hatodik számú célpont lehet, és Jauan Jennings miatt inkább csak hetedik. A csapat egyébként a negyedik körben is draftolt egy elkapót Jake Cowing személyében, neki értelemszerűen még kevesebb lehetőség juthat.

Így tehát valószínűleg 2025-nek szóltak ezek a draft pickek. Aiyuk ugyanis a szerződése utolsó évébe lép, lehet vele nem akarnak hosszabbítani nagy pénzért. Ellenben ő az évek alatt top10-es elkapóvá nőtte ki magát, így érdemes lenne neki szerződést adni, ha pedig ez megtörténik, akkor Samueltől válhatnak meg.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2024-05-04 07:17

Ennyiszer viszonylag közel lenni a tűzhöz azt jelenti, hogy Shanahan valamit nagyon tud. Ennyiszer elbukni az utolsó akadályban viszont azt, hogy valamit nagyon nem tud. Egyelőre Shanahan ugyanaz edzőben, mint Dan Marino irányítóban.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x