Connect with us

Hír

A Diósd Saints amerikai futball csapata idén is megrendezi nyári táborát (X)

A tavalyi látogatottság, valamint a sport iránt egyre növekvő érdeklődés nem is hagyott más lehetőséget, mint újra kinyitni a kapukat egy hétre. A június 24-28 közt rendezendő táborba 8 – 16 éves korosztályt vár a csapat, a jelentkezési határidő pedig május 30!

De miért is akarná bárki egy amerikai futball csapat táborába küldeni gyermekét? Mert nem a hagyományos, kontakt verzióról beszélünk. A Diósd Saints Flag köteléke várja az ifjakat és a flag football az, amivel megismerkedhetnek a tábor résztvevői. Ez az amerikai futball kontakt mentes, abszolút biztonságos változata. A sport ráadásul a 2028-as olimpiai kiírásban is szerepel már, így országosan is nagy figyelmet fog kapni a következő években.

A tábor résztvevői megismerkednek az amerikai futball alapjaival, a flag football alapjaival. Jelentős taktikai érzékre tehetnek szert, ezen kívül az összetartás, csapatmunka és egység kialakítására is érzékenyít. A családias légkör elengedhetetlen ehhez a sporthoz, így garantáltan új barátokkal távozik mindenki a táborból.

2023-tól a felnőtt csapat is komoly átalakulásokon ment keresztül, ezáltal a táborba is elhozza amerikai edzőit és játékosait. Ez nem csak óriási szakmai löket lehet az ifjaknak, de az angol nyelvtanulásban is nagy segítség lehet. Ráadásul aki jól szerepel és kedvet kap, csatlakozhat a csapathoz is állandó játékosként, ahonnan a biztosított szakmai háttérrel válogatott, vagy akár külföldi játékos is válhat belőle.

A bővebb információk, költségek és jelentkezés menete az alábbi weboldalon érhető el: https://diosdsaints.hu/tabor/

*Szponzorált tartalom*

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x