Connect with us

Hír

Daniel Jonesnak nem tetszett, hogy a Giants irányítót keresett a drafton

A draft előtt sok pletyka volt arról, hogy a Giants irányítót szeretne draftolni az első körben, és utólag kiderült az is, hogy tettek is ajánlatot a Patriotsnak az 1/3-as pickre és ezáltal Drake Maye-re. A New England-iek ezt nem fogadták el, szóval a Giants maradt Daniel Jonesnál, akinek tavaly adtak egy komoly szerződést (amit a jelek szerint megbántak). Jones pedig érthető módon nem örült annak, hogy a csapata le akarja cserélni.

“Nem voltam valami lelkes miatta. Persze ilyen szinten ez az üzlet része. Én azt tudom csinálni, hogy magamra fókuszálok, felépülök és a legjobb focimat hozom.”

– mondta Jones, via SNY.

Nyilván érthető Jones nemtetszése, ahogy érthető a Giants gondolkodása is. Végül az elkapó Malik Nabers érkezett a drafton, aki segíthet Jonesnak megmutatni, hogy mi lakozik benne.

QB poszton Drew Lock érkezett a piacon Jones mögé, és John Schneider (Seahawks GM) szerint Lock azért igazolt New Yorkba, mert itt lesz esélye kezdeni. Vélhetően nem a szezon elején, de ha Jones nem játszik jól, a rájátszás meg elúszik, akkor nem lenne meglepő, ha leültetnék Jonest, már csak azért is, mert sérülés esetére van még garantált fizetése 2025-re, amit egy padoztatással elkerülhetnének – így járt ugye Russell Wilson is tavaly.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x