Connect with us

Hír

A Giantsben próbál szerencsét Allen Robinson

Allen Robinson utóbbi évei nem sikerültek valami fényesre, hiszen három idény alatt jött össze neki 1029 elkapott yard, amit a karrierjében háromszor is átlépett egy szezon alatt. A nyáron 31 éves elkapó úgy tűnik kiöregedett, de most még szerencsét próbál New Yorkban, ugyanis a Giants bejelentette, hogy leigazolta. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de meglepő lenne, ha sokkal a veteránminimum felett keresne.

Robinson tavaly a Steelersnél játszott és szerzett 280 yardot, előtte pedig a Ramsben (339 yard) nem sikerült rácáfolnia azokra, akik szerint 2021-es chicagói szezonja (410 yard) a vég közeledtét vetítette előre. Pedig korábban akár top10-es elkapóként is beszélhettünk róla, illetve az egyik legalulértékeltebb WR volt a ligában, hiszen a Jaguarsban és a Bearsben nem épp világsztár irányítók dobáltak neki, amit a számai is megsínylettek.

A Giantsnél most majd megpróbál valami szerepet kiharcolni magának, és végülis sokkal jobb helyet nem választhatott volna magának. Az első számú elkapó az első körös Malik Nabers lesz, de mögötte csak Darius Slayton, Jalin Hyatt, Wan’Dale Robinson, Isaiah Hodgins és Isaiah McKenzie vannak a keretben.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group