Connect with us

Hír

Gyors elkapót igazolt a Steelers

A Steelersnek két hete még elég rosszul mutatott az elkapósora, hiszen George Pickens mellett mindössze Van Jeffersont, Quez Watkinst és Calvin Austint találtuk a WR-ek közt. Azóta draftolták a harmadik körben Roman Wilsont, ami segített a dolgokon, és most hoztak egy gyors elkapót is Scotty Miller személyében. Adam Schefter információi szerint egy évre igazolták le, és ugyan a pontos pénzügyi részletek nem ismertek, vélhetően 1-2 milliós lehet a fizetése.

A 26 éves játékos tavaly a Falconsnál játszott Arthur Smith kezei alatt, aki most a Steelers támadókoordinátora. Mondjuk sok szerep nem jutott neki, csak 24%-ban volt a pályán és csak 161 yardot sikerült szereznie. A 2019-ben hatodik körös támadónak volt már ennél jobb éve is, például mikor Super Bowlt nyert a Buccaneersszel, akkor 581 yard került a neve mellé. Sebességével meg tudja nyújtani a pályát, ami jól illik Russell Wilson és Justin Fields stílusa mellé.

Miller egyébként már a negyedik támadó, akit a Steelers megszerzett a Falconstól, hiszen Cordarrelle Patterson, Van Jefferson és MyCole Pruitt is játszott Atlantában Arthur Smith kezei alatt.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group