Connect with us

Hír

A Jaguars kivágta Zay Jonest

A Jaguars az első körben választotta az elkapó Brian Thomas Jr.-t, ami egyben azt is jelentette, hogy egy veteránnak távoznia kellett a posztról. A csapat ugyanis tegnap kivágta Zay Jonest.

Vélhetően korábban is az volt a Jaguars terve, hogy Calvin Ridley megtartása esetén kivágják majd Jonest, azonban Ridley távozott, így vész esetére még a draftig meg kellett tartani Jonest. Azonban egy negyedik számú elkapóért felesleges lett volna $10,8 milliót fizetni, ezért nem volt maradása a veteránnak. A teljes összeget mondjuk nem tudta megspórolni a csapat, ebből mindössze $4,2 milliót szabadítottak fel, a maradék $6,6 milliót el kellett könyvelni halott pénzként.

Jones hasznos játékos volt, de ennyit nem igazán ért, főleg hogy Thomast vélhetően azonnal a kezdőbe akarják állítani. Vele már jól is néz ki a WR-sor Christian Kirkkel és Gabe Davisszel kiegészítve. A Jaguars emellett gondolkodik a slot elkapó Jarvis Landry leigazolásán is, hiszen ő ott lesz az újonc minitáborban, hátha állást kap azután, hogy tavaly egyáltalán nem játszott.

A csapat emellett kivágta a rúgó Joey Slye-t is, miután a hatodik körben draftolták a helyére Cam Little-t.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group