Connect with us

Hír

A Cardinalsnak és a Buccaneersnek sem jött be a 2021-es első körös pickje

Csütörtökig dönthetnek a csapatok a 2021-es draftoltjaik ötödik körös opciójáról, és azt most kiderült, hogy a Buccaneers és a Cardinals sem fogja ezt lehívni Joe Tryon-Shoyinka és Zaven Collins esetében. Egyik sem számít meglepetésnek.

Az 1/32-re választott Tryon-Shoyinka opciója $13,251 milliót garantált volna neki 2025-re, azonban a Buccaneers nem élt ezzel a lehetőséggel. Annak fényében nem is meglepő, hogy a pass rusher csak 13 sacket szerzett három év alatt, illetve hogy amíg 2022-ben a snapek 75 százalékán pályán volt, addig tavaly ez 51 százalékra redukálódott és a tavalyi harmadik körös Yaya Diaby fokozatosan kiszorította a kezdőből. Shaq Barrett távozásával egyébként még most is kezdőnek számít, de a második körben draftolták Chris Braswellt, akitől azt várják, hogy majd átvegye a helyét.


Az 1/16-ra választott Zaven Collins opciója $13,251 milliót garantált volna neki 2025-re, azonban a Cardinals nem élt ezzel a lehetőséggel. Ez sem meglepő, hiszen linebackerként csúnyán felsült, tavaly pedig megpróbálták pass rusherként használni, de ott sem nyújtott maradandót, mindössze 3,5 sacket jegyzett. Monti Ossenfort general manager elmondása szerint nem zárják ki a megtartását egy alacsonyabb összeggel, mert szeretik a sokoldalúságát.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group