Connect with us

Hír

A kanadai rendőrök elől menekül a volt NFL-játékos

A kanadai rendőrség keresi a korábbi NFL-játékos Buster Skrine-t, aki úgy tűnik menekül az igazságszolgáltatás elől – írja a Daily Hive. Skrine-t április elején banki csalás miatt tartóztatták le és óvadék ellenében elengedték, de olyan feltétellel, hogy GPS-alapú nyomkövetőt kell viselnie a bokáján. A rendőrség tájékoztatása szerint azonban hétfőn nem jelent meg a tárgyalásán és valahogy sikerült kikapcsolni a nyomkövetőt is.

A 34 éves korábbi cornerbacket azzal vádolják, hogy több mint 100 ezer dollár értékben követett el banki csalást, azaz hamis csekkeket használt arra, hogy számlát nyisson és onnan levegyen pénzt, mielőtt a csekkeket ellenőrizték volna. A csalás bő 9 hónapon át tartott több pénzügyi intézményen keresztül. Skrine a bankok számára “korábbi NFL-játékosként” hivatkozott magára, ezzel is elnyerve a bizalmukat.

Skrine-t az 5. körben draftolta a Browns 2011-ben, és 11 idényt húzott le a profik közt a Browns, a Jets, a Bears és a Titans színeiben. Több mint $40 milliót keresett az NFL-ben.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group