Connect with us

Hír

Vic Fangio ott fejezné be edzői karrierjét, ahol elkezdte – Philadelphiában

Vic Fangio első profi edzői állása 1984-re datálódik, amikor 25 évesen védőoldali segédedző volt a USFL-ben szereplő Philadelphia Starsnál. Most 40 évvel később, tehát 65 évesen a Philadelphia Eagles védőkoordinátora, és elmondása szerint innen szeretne visszavonulni.

“Pontosan 40 éve kezdtem a profi edzői karrierem az út túloldalán a Veterans Stadiumban, és azt gondoltam, hogy menő lenne itt befejezni. Úgyhogy 40 évvel később itt vagyok. Nagy dolog volt annak idején a Veterans Staidumba dolgozni járni, mert folyton oda jártam meccsekre is, most pedig nagy dolog visszatérni 40 évvel később és remélhetőleg itt befejezni.”

Ugyan nem ígérte meg, hogy az Eagles lesz az utolsó csapata, hiszen ebben a sportban bármi megtörténhet és nagyon gyorsan változnak a dolgok, de azért valószínűnek tartja, hogy így lesz.

Fangio Pennsylvaniában nőtt fel és már gyerekként Eagles-meccsekre járt, szóval biztos jó érzés neki ezt a csapatot edzeni. Kalandos út vezetett idáig, már tavaly is úgy tűnt, hogy összejöhet egy a házasság, de akkor Jonathan Gannon azt ígérte, hogy maradni fog, aztán mégis elfogadta a Cardinals főedzői ajánlatát, addigra pedig Fangio már aláírt a Dolphinshoz. Mivel idén újra megüresedett az Eagles védőkoordinátori posztja, így szakított a Dolphinsszal és Philadelphiába költözött.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group