Connect with us

Hír

A Raiders erősíti a támadósorát, visszavonult Duke Johnson

A Raiders két igazolást is végrehajtott tegnap, és mindkét játékos a támadóoldalra érkezett. A nagyobb név Andrus Peat, aki első körös volt 2015-ben, habár egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Tavaly fizetéscsökkentésbe is belement, majd elvesztette a kezdő guard posztot, ellenben végül left tackle-ként kellett beugrania. A 30 éves játékos 9 szezont húzott le New Orleansban, most pedig Vegasban próbálhat szerencsét. Az még jó kérdés, hogy milyen poszton számítanak rá, hiszen jelenleg amúgy is több a kérdőjel a falban, hogy ki hol fog játszani. Vélhetően Peat inkább egy prémium csere lesz tackle és guard posztra is.

Mellette az elkapó Jaylen Guytont is leigazolta a csapat. A 2019-es draftolatlan játékos a Chargersben kezdte pályafutását, ahonnan a jelenlegi Raiders GM Tom Telesco jól ismeri.


A Panthers futó poszton erősít, ugyanis leigazolták Rashaad Pennyt. A korábbi első körös (2018, Seahawks) játékosnak meggyűlt a baja a sérülésekkel karrierje során, de a pályán elég jól teljesített általában. Tavaly az Eagles igazolta le a piacon, de mindössze 31 snap jutott neki. Jelenleg a második körös újonc Jonathon Brooks és a veterán Chuba Hubbard mögött harmadik számú lehet. A jelenlegi Panthers főedző Dave Caneles jól ismeri még Seattle-ből.


Bejelentette visszavonulását Duke Johnson. A Miami egyetem futott yard örökranglistájának vezetője harmadik körös pick volt 2015-ben a Browns által, ahol elsősorban elkapásoknál használták: 1286 futott yardja mellé 2170 elkapott társult. Clevelandből elcserélték Houstonba, majd a Dolphinsban és a Billsben is játszott. Karrierjét 2265 futott- és 2870 elkapott yarddal zárta, illetve szerzett 23 touchdownt.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group