Connect with us

Hír

A Steelers cornerback-, a Saints támadófal fronton erősít

Még május közepén is vannak olyan szabadügynökök a piacon, akik leigazolásáról érdemes beszámolni, ugyanis segíthetik újdonsült csapatukat – ha nem is ők lesznek a húzóemberek, de juthat nekik szerep. Most a Steelers és a Saints is igazolt egyet.

A pittsburghiek Anthony Averettet igazolták le egy évre feltehetőleg veteránminimum körüli összegért. A cornerback részt vett a csapat újonc edzőtáborában gyakorlatilag próbajátékként, a jelek szerint pedig a vezetőknek tetszett, amit láttak. Averett a csoportrivális Ravensben kezdte karrierjét, majd két éve a Raidersben játszott, tavaly azonban nem lépett pályára sem a Lions, sem a 49ers színeiben. A Steelersnél szélső corner poszton Joey Porter Jr. és Donte Jackson számít kezdőnek, de mögöttük nem nagyon van senki, a tavalyi hetedik körös Cory Trice és az idei hatodik körös Ryan Watts nem feltétlen megnyugtató mélység.

A New Orleans-iak pedig a támadófalukat erősítették meg Lucas Patrickkal, aki szintén egy évre feltehetőleg veteránminimum körüli összegért írt alá. Ő a Packersben kezdte karrierjét draftolatlanként, az utóbbi két szezont pedig a Bearsben töltötte, tavaly is 15 meccsen kezdett centerként, de játszott guardot is pályafutása során. A Saintsnél vélhetően utóbbi lehet, hiszen centerben Erik McCoy-jal megvannak, ellenben mellette Cesar Ruiz és Oli Udoh a két guard, utóbbi pedig eddig csak egy szezonban játszott értékelhető snapszámot, de akkor meg borzasztó volt a Vikingsban, őt nem lehet kezdőbe állítani jó szívvel. Patrick ha nem is magas szinten, de legalább elevickél a fal belsejében.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x