Connect with us

Hír

Visszavonult Albert Wilson

31 éves korában bejelentette a visszavonulását Albert Wilson. Az elkapó korábban megfordult a Chiefsben és a Dolphinsban is, pályafutása alatt 218 elkapásból 2499 yardot és 12 TD-t szerzett, valamint volt 160 futott yardja és egy futott TD-je.

Wilson eredetileg a Chiefs draftolatlanja volt még 2014-ben. Ehhez képest viszonylag nagy szerepe volt Kansas City-ben slot elkapóként, a legjobb szezonjában 13 meccsen 42 elkapásból 554 yardot és három TD-t szerzett. 2018-ban írt alá a Dolphinshoz három évre 24 millió dollárért, ami akkoriban elég soknak számított. Az évi 8 millió dolláros fizetését azonban nem tudta meghálálni: vagy sérült volt, vagy simán csak rosszul játszott, még a 400 yardot sem sikerült átlépnie a Miamiban töltött három éve alatt (ami valójában négy, mert a Covid alatt nem játszott).

A szerződése lejárta után leigazolta előbb a Vikings, majd a Raiders, de mindkettő hamar kivágta, egyik csapatnál sem lépett pályára. Az elmúlt két évben tehát nem volt csapata, érdeklődés sem volt iránta, így nem meglepő, hogy a visszavonulás mellett döntött.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x