Connect with us

Hír

Ausztráliába is vinne meccset az NFL

Az NFL egyre inkább bővíti a nemzetközi jelenlétét. Folyamatosan bővítik a külföldi mérkőzések számát, idén Brazíliában, jövőre Spanyolországban is rendeznek meccset, és más országok is a láthatáron vannak. Ilyen Ausztrália is, ahol az NFL felderítést végez, hogy miként lehetne megoldani zökkenőmentesen egy találkozó lebonyolítását – írja az Associated Press.

A nyilvánvaló probléma a távolsággal van, hiszen még a közelinek számító Los Angelesből is egy 15 órás repülőút eljutni Sydney-be, míg mondjuk London a keleti partról akár 7 óra alatt megközelíthető. Ezzel együtt az időeltolódás is komoly tényező, hiszen egy ausztráliai este 8-as kezdés Los Angelesben hajnal 3 órát jelent, egy keleti parti este 8 órás kickoff pedig ausztráliai reggel 10 órát jelent, szóval azt is nehéz lenne belőni, hogy milyen időpontban kezdődjön a találkozó.

Az NFL egyébként szeptemberben nyitja meg akadémiáját Ausztráliában, szóval a lábnyomukat leteszik az országban. Emellett ugyebár az ottani piacot is kiosztották, az Eaglesnek és a Ramsnek van joga ott terjeszkedni, marketingelni, közelebbi kapcsolatot kialakítani a szurkolókkal.

A liga emellett Írországban, azon belül Dublinban is gondolkodik, mint nemzetközi helyszín. Itt egyetemi találkozót rendszeresen rendeznek.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x