Connect with us

Hír

Brandon Aiyuk legalább annyit keresne, mint Amon-Ra St. Brown

Brandon Aiyuk továbbra sem kapta meg a hőn áhított új szerződését a 49erstől, ráadásul arra is minimális az esély, hogy a csapat elcserélje a legjobb elkapóját. Így pedig továbbra is zajlik a burkolt nyomásgyakorlás a felek részéről, Jeremy Fowler például azt állította az NFL Live-ban, hogy Aiyuk nem akar a legjobban kereső elkapó lenni, beérné Amon-Ra St. Brown bérével.

Cél a pontrekord? – 49ers draftértékelő

Fowler úgy fogalmazott, hogy a 49ers elkapója legalább évi 28 millió dollárt szeretne, mert St. Brown is annyit kapott. Itt viszont van egy kis tévedés, a Lions All-Pro klasszisa ugyanis idén egy 4 éves, évi 30 millió dolláros hosszabbítást írt alá, amivel akkor a legjobban kereső elkapója volt a ligának és most is második a listán AJ Brown után.

Az Eagles elkapója egy évi 32 milliós szerződést írt alá, és hamarosan Justin Jefferson is új kontraktust kap a Vikingstól, ami könnyen átlag 35 millió dolláros lehet. Így Aiyuk az évi 28-30 millió dollárjával tényleg nem lenne a legjobban kereső elkapó, de még így is egy top 5-ös szerződésről lenne szó. Amennyiben viszont nem sikerül megegyezni, úgy csak 14 millió dollárt keres idén.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x