Connect with us

Hír

BREAKING: Jared Goff lett a liga második legjobban fizetett játékosa!

Tudtuk, hogy el fog jönni egy megállapodás a Lions és az irányító Jared Goff közt, a kérdés csak az volt, hogy mikor, és főleg hogy milyen összegről. Nos, ez a tegnapi nap folyamán megtörtént, és Adam Schefter információi szerint a szerződés négy évre szól, ami alatt Goff $212 milliót kereshet, ebből ráadásul $170 millió valamilyen formában garantált. Ezzel az évi $53 milliós átlaggal Joe Burrow mögött a liga második legjobban fizetett játékosa lett.

A Lions úgy szerezte meg annak idején Jared Goffot a Ramstől, hogy gyakorlatilag negatív értékként lett bedobva a cserébe a szerződése miatt, azonban Detroitban bíztak benne és meg is szolgálta ezt a bizalmat, amit most meg is jutalmaztak. Tavaly a második legtöbb yardot és a negyedik legtöbb TD-t passzolta a ligában, 2021-es idecserélése óta pedig a negyedik legtöbb yardot és hetedik legtöbb TD-t szállította.

Még ha ezek a számok részben köszönhetőek a rendszernek is, vitathatatlan, hogy Goff jól játszik, jobban mint LA-ben, emellett pedig igazi vezére is lett a franhchise-nak, és reményt adott a városnak, ami 30 év után először ünnepelhetett csoportgyőzelmet, ráadásul két playoff-győzelmet is összehozott a gárda idén.

Persze Goff nem a második legjobb irányító a ligában (inkább valahol a 12. környékén), ahogy az újdonsült fizetése mutatja, de ha a részleteket megnézzük majd, nem is lesz a gyakorlatban a második legjobban fizetett, meg jövőre újabb helyekkel lejjebb csúszik majd ezen a listán, és a Lionsnek sok választása nem volt jelen helyzetben, főleg hogy az irányító mennyire megbecsült tagja lett a szervezetnek és milyen sokat jelent az öltözőben is.

A Lions idén nagy költekezésben van, hiszen Goff mellett az elkapó Amon-Ra St. Brown (4 év $120 millió) és a támadófalember Penei Sewell (4 év $112 millió) is hatalmas szerződést írt alá a csapattal.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x