Connect with us

Hír

Megvan, melyik meccset közvetíti először Tom Brady

Tom Brady idén már tényleg megkezdi szakkommentátori karrierjét a FOX csatornánál, és most be is jelentették, hogy mi lesz a legendás irányító első közvetített mérkőzése. Az első fordulóban ő kapja meg a magyar idő szerint 22:25-ös sávban rendezett Cowboys@Browns mérkőzést.

Fun fact, hogy a Cowboys volt az a csapat, amely megverte Bradyt a karrierjének utolsó mérkőzésén. Most pedig őket közvetítheti az első kommentátori feladatában.

A dallasiak elég furcsa holtszezonon vannak túl, hiszen nem erősítettek a piacon egyáltalán, és nem is hosszabbítottak sztárjátékosaikkal (Dak Prescott, CeeDee Lamb, Micah Parsons), szóval úgy vágnak neki az idei évnek, hogy mindenki állása veszélyben van. A Brownsnál sem csináltak sok mindent a holtszezonban Jerry Jeudy megszerzésén, Jordan Hicks szerződtetésén és pár visszaigazoláson kívül, de egy elég komplett csapatnak néznek ki, akiket lehúz az irányítójuk (és az ő nagy szerződése). Mindkét gárda kiváló alapszakaszt tudhatott magáénak tavaly, azonban a rájátszásban azonnal elvéreztek a Packers, illetve a Texans kezei által.

A fogadóirodák szerint teljesen kétesélyes a találkozó, a FanDuel szerint a Cowboys 1,5 pontos favoritnak számít.

Ez egyébként a harmadik mérkőzés, amit már biztosan tudunk a szerda éjjel érkező menetrendből – a Chiefs a Ravensszel nyitja majd az alapszakaszt, majd másnap Brazíliában a Packers és az Eagles méri össze erejét. Ma és holnap várhatók még információmorzsák a menetrenddel kapcsolatban, amit aztán magyar idő szerint csütörtök hajnalban teljes egészében megkapunk majd.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x