Connect with us

Hír

Courtland Sutton a cserekérelme után nem jelent meg a Broncos edzésein

A Broncosnál ezen a héten a veteránok is csatlakoztak az edzésekhez, tehát az újonc irányító Bo Nix dobálhatott a kezdő elkapóknak. Vagyis dobálhatott volna, azonban egyikük nem jelent meg. Courtland Sutton még korábban cserét kért a csapattól, vagy ha azt nem kapja meg, akkor legalább egy új szerződést adjanak neki, azonban Sean Paytonék ezekre egyelőre nemet mondtak. Úgyhogy a WR kihagyja az önkéntes edzéseket és inkább egyedül készül addig is a szezonra – írja Mike Klis.

Suttonnek még két év van hátra a szerződéséből, de a maradék $27,6 millióból csak $2 millió garantált, ezért szeretne új szerződést magának. Úgy tűnik a Broncos nem akar ebbe belemenni, ezért akar új csapathoz kerülni, ahol vélhetően egy trade után új szerződést is kaphatna. Sok spekuláció volt, hogy Suttont elcserélhetik, igazából amióta Sean Payton megérkezett téma ez, de végül vagy nem érkezett megfelelő ajánlat, vagy a denveriek nem akarják eladni.

A csapat depth chartján Sutton mögött az idén igazolt veterán Josh Reynolds, a szintén veterán, de két éve folyamatosan sérült Tim Patrick, a tavalyi második körös Marvin Mims és az idei negyedik körös Troy Franklin található a WR-ek közt. Szóval Sutton nélkül azért elég ingatag lábakon áll a dolog.

Jövő héten egyébként indulnak az OTA-k, amik már kötelező edzésnek számítanak, vélhetően azokat már nem hagyja ki Sutton, hiszen azzal már pénzt bukna. Ez mondjuk még nem nagy összeg, így azért nem elképzelhetetlen, hogy majd csak az edzőtáborban látják ismét a csapatnál.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x