Connect with us

Hír

Super Bowl visszavágó a 7. héten, Wilson vs. Cousins a nyitókörben, Bills-Dolphins az első TNF

Ma éjjel érkezik a teljes 2024-es menetrend, de folyamatosan csöpögnek az információmorzsák pár kiemelt találkozóról. Most újabb háromról derült ki, hogy mikor fogják játszani őket. 

A Super Bowl visszavágójára, tehát a Chiefs és a 49ers összecsapására október 20-ig kell várnunk, ami a 7. fordulót jelenti. A FOX csatorna fogja közvetíteni, tehát Tom Brady lesz a szakkommentátor a magyar idő szerinti 22:25-ös sávban.

Az első fordulóban méri össze tudását a Falcons és a Steelers, ahol két megosztó és idén csapatot váltó irányító, Kirk Cousins és Russell Wilson néz farkasszemet egymással. Abból a szempontból is érdekes lesz a mérkőzés, hogy ez lesz Arthur Smith első meccse a Steelers támadókoordinátoraként, és épp volt csapata ellen kell vezényelnie egységét.

Kiderült az is, hogy az Amazon Prime melyik találkozót közvetíti először, tehát melyik lesz az év első TNF-je (a Chiefs-Ravens nyitómeccs nem számít ide). Szeptember 12-én éjjel a Bills látogat majd a Dolphins otthonába egy jó kis csoportrangadóra.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x