Connect with us

Hír

Eddig 5 a rekordja, de most legalább 10 sacket akar a Browns pass rushere

A Browns pass rusherének, Ogbonnia Okoronkwónak eddigi karriercsúcsa sackeket tekintve 5, és hatéves karrierje során összesen szerzett 14 zsákolást. A 29 éves játékos viszont komoly célokat tűzött ki maga elé és minimum megduplázná eddigi rekordját, szóval kétszámjegyű sacket akar szerezni 2024-ben.

“Kimondom, manifesztálom magamban. Kétszámjegyű sacket fogok szerezni idén. Minden évben ez a cél. Meg fogok dolgozni érte. Ugyan nem szeretek számokat mondani, de ezt akarom elérni.”

– mondta Okoronkwo, via Aaron Wilson.

A pass rushert a Rams draftolta az ötödik körben, Super Bowlt is nyert a csapattal, majd újonc szerződése után lehúzott egy évet a Texansban, ezután adott neki a Browns tavaly egy három éves $19 milliós szerződést. Karrierje 14 sackjéből az utóbbi két évben szerzett 9,5-öt, és egyébként rotációs pass rusherként elég jól is mutatott mind Houstonban, mind Clevelandben. Persze ez még nem jelenti azt, hogy reális lehet a 10 sack, főleg hogy Myles Garrett és Za’Darius Smith mögött csak harmadik számú lehet a depth charton.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x