Connect with us

Hír

Visszavonult David Johnson

David Johnson bejelentette visszavonulását. A futónak tavaly már nem volt csapata, így nem túl sokkoló a hír, ráadásul utoljára 2020-ban volt értékelhető éve, de még sokan emlékezhetünk, milyen kiváló teljesítményt nyújtott pályafutása elején.


Johnson a karrierje során 6876 scrimmage yardot és 58 touchdownt szorgoskodott össze, nagy részét a Cardinals színeiben. A 2015-ös drafton a harmadik körben kelt el, és már második meccsén bekerült a meze a Hall of Fame-be, miután ő lett a történelem első játékosa, aki első két meccse alatt futott-, elkapott- és kickoff return touchdownt is elért.

A második szezonja varázslatosra sikeredett, hiszen vezette a ligát scrimmage yardokban (2118) és touchdownokban (20), így első csapatos All-Pro lett, tehát gyakorlatilag a liga legjobb futójának választották. Ebben az évben 1239 futott yardot szerzett, ami így utólag az egyetlen szezonja lett, amikor átlépte az 1000 yardos határt.

2020-ban a Texanshoz cserélték a hírhedt DeAndre Hopkins trade keretein belül, ahol első évében még éppen átlépte az 1000 scrimmage yardos határt, de ez volt az utolsó értékelhető éve a ligában.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ferenc Lopós
Ferenc Lopós
2024-05-20 08:30

A 2017-es szezon első meccsén szerzett sérülés ketté törte a karrierjét. Lehet, hogy utána félt is a sérülésektől, lehet, hogy lassabb lett, de a lényeg az, hogy sokkal rosszabb lett a játéka.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x