Connect with us

Hír

Jövő héten jön a 2024-es szezon menetrendje!

A Sports Business Journal információi szerint az NFL tudatta a csapatokkal, hogy jövő szerdán, azaz május 15-én este (magyar idő szerint csütörtök hajnal 2-kor) érkezik a 2024-es szezon hivatalos menetrendje. A csapatok egyébként úgy számoltak, hogy most csütörtökön érkezik a menetrend, azonban kis csúszás jött közbe egyelőre nem ismert okokból.

Azt már tudjuk, hogy a nyitómeccset a Chiefs játssza a következő nyolc csapat egyikével: Texans, Ravens, Bengals, Chargers, Broncos, Raiders, Saints, Buccaneers. Azt is tudjuk, hogy a szezon második meccse egy Eagles-Packers összecsapás lesz Brazíliában péntek este. A jövő hét folyamán minden bizonnyal érkeznek majd kisebb bejelentések egyes meccsekről, például a nemzetközi találkozókról vagy kiemelt időpontokban rendezett mérkőzésekről. Aztán szerda éjjel jön az ömlesztett menetrend, amiről természetesen csütörtök reggel azonnal beszámolunk majd.

Érdemes majd figyelni a csapatok közösségi médiás bejelentéseit, mert minden évben kreatívabbnál kreatívabb videókkal állnak elő a menetrend közzététele kapcsán.

Click to comment

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group