Connect with us

Hír

A Patriots elkezdte keresni az új general managerét

A Patriotsnál úgy döntöttek a szezon végeztével, hogy Bill Belichick kirúgása után csak új főedzőt neveznek ki, general managert nem. Ezzel inkább megvárták a draftot, amíg Eliot Wolf számított a fő döntéshozónak a szervezetben. A játékosbörze viszont most lement, így a csapat elkezdte keresni az új GM-ét, vagy más néven a futballoperációért felelős igazgatóját – írja a CBS.

Eddig ugyebár Belichick látta el ezeket a feladatokat és hivatalosan nem volt general managere a csapatnak. A menesztése után ezek a feladatok nem szálltak át az új főedző Jerod Mayóra, tehát megüresedett a futballügyekért felelős legfőbb személy pozíciója. A döntéseket addig is Eliot Wolf hozta meg, aki most favoritnak számít a general manageri posztra – vagy bárhogy is akarják hivatalosan hívni ezt a pozíciót a Patriotsnál.

Nem lehet azonban csak úgy kinevezni Wolfot, hiszen eleget kell tenni a Rooney rule-nak, tehát legalább két külső kisebbségi jelöltet meg kell hallgatni. Egyes hírek szerint ezt a Patriots már teljesítette is, habár azt nem tudni, hogy kiket interjúztattak.

2 Comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group