Connect with us

Hír

Megint kreatívak voltak a csapatok a menetrendjük bejelentésével

Az menetrend kihirdetése a csapatok közösségi médiás részlegének Super Bowlja. Kreatívabbnál kreatívabb videókat raknak össze ilyenkor, amivel kihirdetik a szurkolóiknak, hogy mikor kivel fognak játszani. Ezekből szemezgettünk most a teljesség igénye nélkül.

Dolphins a liga leggyorsabb csapata, így a liga leggyorsabb bejelentését is ők hozták össze.

Patriotsnál Julian Edelman és Rob Gronkowski főszereplésével, de sok más cameóval hoztak össze egy kisfilmet.

Ha szeretitek a dad joke-okat, azaz a szar szóvicceket, akkor a Steelers bejelentése nektek való, ilyenekkel próbálták megnevettetni James Harrisont.

Texansnál mindenféle dolgokat zúztak össze, szemléltetve, hogy mi fog történni az ellenfeleikkel idén. A Chiefsnél egyébként ugyanez volt a koncepció.

Ha a szuperhősöket szeretitek, akkor a Jaguars bejelentése tetszhet az X-Men stílussal. Rajtuk kívül a Seahawks is képregényesre vette a figurát.

Titans a tavalyi év egyik nyertese volt ilyen téren, és most vissza is hozták a nőt, aki nem tudta felismerni a logókat. Másodjára kevésbé volt meglepő a koncepció azért.

Chargers social media csapata talán a legjobb a ligában és most sem hazudtolták meg magukat ezzel a Sims témájú videóval.

Falcons az NFL Street videójátékot vette alapul:

Nem tudjuk pontosan mik a kapcsolódó pontok a játékosok arcai és az ellenfél csapatai közt, de jókat lehet nevetni a Panthers videóján, ahol a csapattársak a művészi képességeiket mutatták meg egymásnak.

Ramsnél átautóztak az országon, jó lett a látványvilága a történetnek.

 

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x