Connect with us

Hír

Micah Hyde: Bills vagy visszavonulás

A Bills idén elindított egy újjáépítkezést, aminek legnagyobb része az volt, hogy az idősödő és/vagy sokat kereső játékosoktól megszabadultak. A safety Micah Hyde az előbbi csoportba tartozott, hiszen már 33 éves. Tőle azonban nem kellett aktívan megszabadulni, hiszen simán lejárt a szerződése, és egyébként a piac nyitása óta nem is talált csapatot magának. Ennek úgy néz ki oka van, ugyanis elmondása szerint gondolkodik a visszavonuláson, és nem is siet a döntésével. Ha pedig folytatja, akkor azt csak Buffalóban tudja elképzelni.

Bele az új korszakba – Bills FA-értékelő

“Nagyon nehéz volt a nyaksérülésem miatt az utóbbi időszak, úgyhogy a szezon után azt mondtam, hogy kicsit el kell vonulnom. Aztán ha eljön az idő és megint érzem a pezsgést, akkor adok neki még egy esélyt. De részemről nem sietek egyáltalán. Nemrég is beszéltem velük (a general manager Brandon Beane-nel és a főedző Sean McDermottal) és mindenki ugyanúgy látja a dolgokat. 33 éves vagyok, egészséges életet akarok élni és számomra a család a legfontosabb. Ugyanakkor szeretnék Super Bowlt nyerni – az elég király lenne. Úgyhogy meglátjuk.”

Hyde a Packers ötödik köröse volt 2013-ban, újonc szerződése után pedig a Billshez írt alá és az akkori újjáépülés oszlopos tagja és fontos figurája volt. Sokáig elit teljesítményt nyújtott, ami az utóbbi két éven azért visszaesett egy közepes kezdő szintre, de még mindig segítségére lehetne a csapatnak. Jelenleg egyébként Taylor Rapp és a második körös újonc Cole Bishop számít kezdőnek Buffalóban.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x